Hier vind je handleidingen en informatie over boeken, software en lesmateriaal.

Boeken
Ik lees verschillende boeken over spelontwerp en onderwijs. Ik zal korte recensies schrijven om meer inzicht te geven over wel boek bij welke ideeën past (gameful design, gamification, en spellen in het onderwijs).

Software
Veel werk in het onderwijs kan eenvoudiger verwerkt worden door het gebruikt van de juiste software. Naast mijn ervaringen in het onderwijs ben ik ook bekend met de ontwikkelingen op ICT gebied. Deze software hoeft niet specifiek te zijn ontwikkeld voor het onderwijs.

Lesmateriaal
Ieder jaar ontwikkel ik nieuw lesmateriaal voor mijn leerlingen. Ik zal een aantal producten uitlichten en van digitaal materiaal voorzien.

Handleidingen
Handleidingen zullen vooral geschreven worden over software. De handleidingen leiden altijd naar één doel. Hoe kom ik bij resultaat x?